Absolvo te – немски език

29,75 лв. 35,00 лв.
  • Кат. номер: 24005
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Четири години след хитовия си, дебютен роман „Аз още броя дните”, писателят Георги Бърдаров представя на своите читатели ново вълнуващо произведение. „Absolvo te” е вторият му, дълбоко преживян и изстрадан роман, който се осмелява да стигне до дъното на един нестихващ и драматичен конфликт. Всяка тема и всеки персонаж в романа му са катарзисът и опрощението, от което всички ние имаме нужда, за да продължим нататък.

***

Повече за „Аbsolvo te” тук.

***

„Една изключително тежка книга, написана по гениален начин. Перото на Бърдаров танцува през едни от най-жестоките периоди на човечеството – Холокоста и нацистките концлагери. Бях сигурна, че сюжетите са натоварeни със съдбите на реални хора. История, която трябва да бъде прочетена, макар и с надигащ се ужас с всяка следваща страница.”

„Бърдаров умее да пише. Бърдаров умее да разказва разтърсващи истории. Бърдаров умее да те пренесе на всяко място и да усетиш болката на тези хора. Хора, разкъсани отвътре и отвън от войни, войни и още войни. Защото в човешката история имаме предостатъчно глупави, абсурдни и безсмислени войни.”

***

Повече за „Аbsolvo te”:

Lira.bg

Darikradio.bg

Bnt.bg

Vesti.bg

Licata.bg

 

Подробно описание

Aвтор: Георги Бърдаров
Дата на издаване: 03/2022
ISBN: 978-3-89998-383-8
Корица: твърда
Страници: 312
Размери: 150mm x 220mm

Доставка

Econt

Speedy

 

Повече информация за условията на доставка и плащане: Доставка и плащане