Щъкащо

11,73 лв. 13,80 лв.
  • Кат. номер: 19017
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Книга за всичко голямо и всичко мъничко. Като живота. Понякога весел и игрив, друг път тъжен и несправедлив, но винаги пъстър. Винаги необятен. „Щъкащо” събира в себе си цялата тази палитра от цветове и подбира думите, с които да ги излее пред своите читатели. Без претенции за поза.
Без претенции за величие.
Щъкащо не е поезия.
Щъкащо не е белетристика.
Щъкащо не е публицистика.
Щъкащо е емоция.
Емоции, вдишвани и издишвани с много сълзи, смях, нетърпение, любопитство, трепет и обич. Емоции, намерили своето физическо измерение на белия лист. Излети на него от едно щъкащо момиче.

 

„Щъкащо” от Соня Божкова е моят спасител, който ме събуди от този „зимен сън“, наречен депресия и ми помогна да почувствам отново. Напомни ми, че най-щастливият живот е през погледа на дете, а това дете, ще живее вечно у нас, до момента, в който не му забраним. Подсети ме за онази неукротима воля, която търпеливо чака у нас и е готова за изграждането на стоманени основи, дори при най-малкия сигнал.
Забравихме за хората, които са до нас и начина, по който ни въздействат. Едни с присъствието си, други с отсъствието си…
Забравихме за любовта на родителите ни, която има безвъзмезден лимит, но ограничение във времето.
Забравихме да оценим, колко красиво е, да видиш искрицата кураж в очите на хората, направили нещо в името на нас самите.”

 

„Това е една от най-позитивните и вдъхновяващи книжки, които сме чели. Толкова любов към семейството и към живота е пресъздадена в тази книжка.”

 

„Напоследък душата ми се нуждаеше от положително вдъхновение, което открих в страниците на тази книга. От много време не бях попадала на книга, която носи толкова много чистота, надежда, любов, борбеност. Тази книга беше истинска свежа глътка въздух, която носи мотивация за светло бъдеще, изпълнено с красота. Редове, изпълнени с невероятен заряд, който вдъхновява читателя да продължава напред и да преодолява трудностите от живота, защото отвъд тях съществуват истински важните и стойностни неща.”

Подробно описание

Автор: Соня Божкова
Дата на издаване: 12/2019
ISBN: 978-619-91225-8-7
Страници: 96
Размери: 130mm x 190mm

Доставка

Econt

Speedy

 

Повече информация за условията на доставка и плащане: Доставка и плащане