Ноември

11,73 лв. 13,80 лв.
  • Cat No: 20008
- +
add to cart
Please choose:

„Ноември” е второ издание на дебютната стихосбирка на Спас Димитров, по-известен като DимитроV. Защо „Ноември”? Това е период в живота на автора, когато всичко се променя, разпада, а след това нарежда постепенно. Това не е книга за любов и раздяла, а по-скоро за причините за тях. Стихосбирката изрисува кривата на живота, а именно възход и падение. Стои между отчаянието и успеха, между мрака на днешния и надеждата на утрешния ден, а из всичките ѝ разпилени страници всеки намира това, от което се нуждае – лек за болката или причината за нея.

 

„През ноември срещнах любовта, любим месец… любим автор. С нетърпение чаках да я получа, да я държа в ръцете си. Веднага щом вече беше при мен – прочетох я цялата. Сякаш аз съм там, на негово място. Откривах себе си, любовта в тези негови редове. Уникален! Незаменима книга, любима… дали е заради месеца, дали е заради писанията…”

 

„Една от покупките, които са ме направили най-щастлива и са ми донесли най-голямо удоволствие и спокойствие. Още когато разбрах, че тази стихосбирка съществува, но тиражът е изчерпан, си пожелах да има втори и да успея да си я набавя. Слава Богу, случи се. Сега, когато вече съм прочела всеки ред от нея, имам само един въпрос към автора – „Кога ще се видим пак?

Description

Автор: Спас Димитров
Дата на издаване: 11/2020
ISBN: 978-619-91519-7-6
Страници: 112
Размери: 130mm x 190mm

Delivery

Econt

Speedy

 

Повече информация за условията на доставка и плащане: Доставка и плащане