Баба

18,70 лв. 22,00 лв.
NEW
  • Cat No: 22019
- +
add to cart
Please choose:

Съществува ли човек, който да няма поне сто спомена, ухаещи на топла баница, изпълнени с истории за торбалани и самодиви, носещи духа на онази единствена част от живота ни, в която сме истински – детството? А крайъгълният камък на почти всяко детство е бабата. И точно когато с лека досада си мислите, че ви е напълно ясно какво ще намерите в този сборник, ще останете напълно изненадани. Историите тук са хаотично разхвърляни в различни епохи и места – досущ като бобените зърна в тепсията на баба – и са вкусни и топли като онзи тиквеник, който и в хиляди луксозни ресторанта да потърсите, няма никога повече да откриете.

                                                                                                                                                                                                         Георги Бърдаров  

 

 

 

В книгата ще откриете историите на Ангел Иванов, Йорданка Белева, Владислав Христов, Жюстин Томс, Васил Христов, Кремена Димитрова, Ина Иванова, Димитър Стефанов, Яна Монева, Момчил Николов, Руси Чанев, Иван Тотев, Ива Колева, Боян Боев, Анастасия Събева и Силвия Недкова, посветени на разноликите баби, които белязват живота ни. 

 

 

 

Чрез разказите на авторите в този сборник ще разберете колко много различни баби живеят в спомените и въображението ни. Бабите, които ще откриете тук, не са само онези, които готвят най-добре. Те са още най-добрите ни учителки, вдъхновителки, лечителки, приятелки. 

                                                                                                                                                                                                             Кремена Димитрова

Description

Съставител: Кремена Димитрова
Очакване дата на издаване: 03/2024
ISBN: 978-619-7614-50-3
Страници: 128
Размери: 180mm x 190mm

 

Delivery

Econt

Speedy

 

Повече информация за условията на доставка и плащане: Доставка и плащане