Мечти отвъд океана

11,73 лв. 13,80 лв.
  • Кат. номер: 20013
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Дебютната книга на Даниел Колев „Мечти отвъд океана” е своеобразен израз на утопичната представа за любовта, пречупена през призмата на постмодернистичния човек, неразбран и неудовлетворен от заобикалящата го действителност. Липсата на споделеност го кара да мечтае отвъд пределите на установеното и познатото.                                                  Свободно плаващ в необятните дълбини на собствения си океан от чувства, той търси и намира отговорите.

Даниел Колев е едно момче, което е израснало по стадионите с топка в крака, но намира страстта си в писането след повратен момент в живота му. Наранен от любовта, морето му помога да излее чувствата и емоциите си, които не може да изкаже. Безкрайността и необятното в красивото синьо го карат да види, че всичко в живота е приливи и отливи. Така както морето е бурно и дълбоко, така усеща и собствените си емоции.

Книгата е разделена на 3 части, изразяващи фазите, през които е преминал. Текстовете са различни във всяка една част, но в същото време са взаимно свързани. В първата част изразява болката и самотата, във втората – чувствата, а третата е като „приливите и отливите” на морето – надеждата за нещо по-добро в бъдещето.

Подробно описание

Автор: Даниел Колев
Дата на издаване: 03/2021
ISBN: 978-619-76140-2-2
Страници: 96
Размери: 130mm x 190mm

Доставка

Econt

Speedy

 

Повече информация за условията на доставка и плащане: Доставка и плащане