MUSAGENA NEW VIBES 2024 ТЪРСИ ТЕБ

MUSAGENA NEW VIBES 2024 ТЪРСИ ТЕБ
11 юли 2024

На вниманието на новото арт поколение и всички творчески личности!!! Бързо-бързо призовавай музите, запретвай талантливите си ръкави и цяло лято създавай красоти, защото MUSAGENA NEW VIBES FEST се завръща за третото си (късметлийско) издание!

Официално обявяваме септември за месеца на творците, защото в периода 25.09. – 29.09.2024 г. именно те ще завземат столичния площад „Славейков“. Приготви се за (поне) три пъти повече положителни емоции, срещи с най-актуалните писатели, аниматори, издателства, музиканти, приложници и визуални артисти, нестандартен арт базар, интересни събития и още…

 

 

Миналата година беше супер!...

Насладихме се на „кино на площада“,  улични музиканти и много, много таланти, прекрасни книги и ръчно изработени творения. Дегустирахме и вкуснотиите на телевизионните звезди шеф Никола Симеонов и шеф Светлана Илиева.

Но… сякаш нещо ни липсваше. И „ВОАЛА“! „ЕВРИКА!“ Или в нашия случай – „BOOK BAR!“  Но не просто някакъв скучен Book Bar, а първия „книжен бар“ на открито, в който гостуваха прекрасни автори като Виктория Бешлийска, Георги Милков, Иван Шишиев („Етюд-и-те на София“), Георги Бърдаров и много други.

И за да не пишем роман от типа „колко яко всъщност си прекарахме“, просто кликни тук и виж чудния репортаж на „На кафе“ (p.s. догодина обещаваме да те препращаме към TikTok клипчета, не към стареца YouTube).

 

 

 

Три за щастие = най-добрия MUSAGENA NEW VIBES досега

Отсега ти обещаваме, че третото издание на MUSAGENA NEW VIBES FEST ще надмине всичките ти очаквания! Подготвили сме дъъъълъг списък с всевъзможни изненади, свежи събития и интересни гости, който вече нямаме търпение да разкрием.

✍️(Само ще ти подшушнем, че ако обичаш поезията, ще можеш за първи път да посетиш нашия „poetry club”)

 

 

 

„Правя готини неща и искам да участвам“

Какво съвпадение! Ние правим готин фестивал и ни трябват хора като теб! Изпрати ни повече информация за бранда ти (или за теб като артист), прикачи няколко снимки от други базари, на които си участвал, или на нещата, които създаваш, по един от следните начини:

  • Пощенски гълъб (силно НЕпрепоръчително, ако не искаш да участваш в 33-тото, а не в третото издание на MUSAGENA NEW VIBES);
  • на e-mail: vibes@musagena.com
  • на лично съобщение в някоя от социалните ни мрежи:

                Facebook: Musagena New Vibes Fest

                Instagram: @musagena_books_art

                TikTok: @musagena_books_art

 

❗Знаем, че си творец и мразиш срокове, но няма как – очакваме заявката ти до 11.08.2024 г. 

 

Любопитно ли ти е какво ще се случи на MUSAGENA NEW VIBES FEST 2024? Харесай страницата ни във Facebook, за да научаваш първи всички новини около най-дългоочакваното арт събитие тази есен.

 

17 юли 2024
„Books and Art“ или как се влюбиха две изкуства

Поезията и изобразителното изкуство заживяха щастливо заедно в един от най-новите квартали на „Мусагена“ – купиха си уютен апартамент в ж.к. "Books and Art", обзаведоха го с някои от най-изкусните картини и най-въздействащите стихове. Между другото, ни помолиха да ти предадем, че те канят на гости. Ако още не си сигурен, че искаш да се отбиеш при влюбената двойка, нека ти разкажем малко повече.

прочети още
4 юли 2024
Шеф Никола Симеонов: „Има начин уличната храна да бъде нискокалорична“

Познаваме го от „На кафе“ и „Hell’s Kitchen“, работил е при прочутия Гордън Рамзи, а през свободното си време споделя неустоими рецепти и ценни съвети пред своите 83.4 хиляди последователи в Инстаграм. Какви обаче са негативните страни на социалните мрежи, защо фитнесът върви ръка за ръка с контролираното хранене и с кое ястие можеш да кажеш „обичам те“ без думи? Оставяме отговорите на тези въпроси на шеф Никола.

прочети още
25 юни 2024
Поетът Димитър Мавров: „Отказвам да следвам стереотипи“

Читателите му го определят като „българския Буковски“, а стихотворенията му събират стотици харесвания в социалните мрежи. Книгите му „Под черните ми криле“ и „Единствено ураганите могат да ми съчувстват“ се превърнаха в български TikTok сензации за отрицателно време, а някои от видеата за тях имат над 45 000 гледания. Но какво в действителност се крие зад визията му на „лошо момче“ и дали любовта наистина си отива, ще научим от самия Димитър Мавров.

прочети още