Зора

11,73 лв. 13,80 лв.
  • Кат. номер: 19016
- +
добави в количката
Моля, изберете:

„Поезията на София Георгиева звучи като модерно разказана приказка – в нея живеят всички възможни и невъзможни измерения на любовта, която може да изпита човек днес, без да пести от раните и риска да я има. Сериозна и същевременно запазила детското в себе си, богата на смисъл между редовете, силна на чувствителност и дълбока без усмирителна риза и маски – това е тази книга. Една Зора, която няма да залезе дълго в съзнанието на своите читатели. Една голяма като стойност метафора за сърцето, което въпреки забързания свят наоколо, знае да сграбчва малките моменти. И да им причинява щастие!”
– Николай Владимиров

 

„Страхотно творчество! Тя е творец на думи… познавател на души и пророк за решения от различно естество. Случайното отваряне на страница от книгите на София Георгиева, сякаш ти подсказва за подсъзнателна мисъл, която си прикривал доста дълго време и някак тя изплува и намира най-чистия си смисъл на значение и добиваш куража да сложиш край на всички терзания и въпроси, въртящи се в съзнанието ти…”

 

„Уникална! Някои от стиховете просто почувствах и усетих толкова близки до себе си. Развълнувах се и усетих емоцията само четейки ги.”

 

„Мога да чета и препрочитам всеки стих и да чувствам, че е сякаш за пръв път. Усещам всяка дума като нещо впиващо се в мен и напомнящо ми, че съм човек и никоя емоция не ми е чужда. Всеки стих се разлива по тялото ми и усещаш галещата топлота, нашепваща различни спомени, докосвания и преживявания…”

 

Повече за София Георгиева:

Alternativa.bg

EspressoNews.bg

Подробно описание

Автор: София Георгиева
Дата на издаване: 10/2019
ISBN: 978-619-91225-6-3
Страници: 96
Размери: 130mm x 190mm

Доставка

Econt

Speedy

 

Повече информация за условията на доставка и плащане: Доставка и плащане